2020-12-06 12:06:29• hírek • Bede Emőke

Bírság járt a kampánycsend megsértéséért

Különösebb problémák nélkül kezdődött el a szavazási folyamat vasárnap reggel, történt néhány incidens, ezek azonban nem befolyásolták a voksolás menetét - tájékoztatta híroldalunkat a belügyminisztériumi szervek által kijelölt szóvivő, Cristian Silaghi, a csendőr-felügyelőség munkatársa.

 

A rendfenntartós szervek mind a 337 Szatmár megyei szavazóházban jelen vannak: a rendőr-felügyelőség 149 egyenruhása 149 helyszínen,154 szavazóházban gondoskodik a voksolás rendbontások nélküli lefolyásáról, a csendőrség 126 munkatársa 86 helyszínen 126 szavazóházban van jelen, a terepen levő 102 határrendész pedig 55 helyszínen 57 szavazóházban vigyázza a rendet.


Jelen pillanatig csak olyan problémákat észleltek megyénkben, melyek nem befolyásolták a szavazás menetét. Két alkalommal a választópolgárok azonosítása során használt táblagépekkel kapcsolatban jeleztek műszaki problémát, melyeket szerencsére sikerült rövid idő alatt elhárítani, ezeken felül még a szombati nap folyamán három pénzbírságot is kiszabott a hatóság a kampánycsend online térben történő megsértése miatt – közölte Silaghi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: